TM Drone Services

 FOTO- EN VIDEOGRAFIE 

 FOTO- EN VIDEOGRAFIE 

Uiteraard kan TM Drone Services ook zorgen voor een foto of videoreportage. Of het nu gaat om het maken van foto’s ten behoeve van bijvoorbeeld een projectontwikkelaar, een bedrijfsfilm of anderszins: alles is in principe mogelijk.

Vooraf brengen we in overleg met de klant precies in kaart waar de behoefte ligt en denken we mee om het verhaal achter de film zo goed mogelijk in beeld te brengen. Dat doen we onder andere door het object vanuit verschillende perspectieven vast te leggen, zoals lift off, tilt, rotation, panorama etc. etc.

Voor deze 2 toepassingen gebruiken wij de DJI Mavic 3.

Video kan worden opgenomen in MP4 of MOV, met daarbij nagenoeg elk kleurenprofiel (zoals D-LOG). Hiermee is nabewerking in de puurste vorm mogelijk, zonder kwaliteitsverlies. Daarbij gaan wij standaard uit van een 4K-resolutie.

Voor high-res fotografie gebruiken wij de DJI Matrice 300 met P1 camera: full-frame, met maar liefst 45 megapixels. In principe schieten wij altijd in RAW, zodat de beelden waar nodig nog nabewerkt kunnen worden in Photoshop of Lightroom. De klant kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Het creëren van bestaande en toekomstige beelden behoort ook tot onze diensten. Zo bestaat de mogelijkheid om 3D modellen te integreren in door ons gemaakte dronebeelden. In onderstaande voorbeelden van de samenwerking tussen Keizersberg Vastgoed BV en TM Drone Services, is voor het publiek duidelijk te zien hoe een toekomstig bouwproject in het huidige landschap/omgeving eruit zal komen te zien. Dit soort combinatiebeelden heeft een veel grotere aantrekkingskracht op potentiële kopers van een woning of ander gebouw in vergelijking tot pure 3D beelden of schaalmodellen.

COMBINATIE 3D MODEL EN FOTO

Originele dronefoto

3D model geïntegreerd in dronefoto

Originele afbeelding in combinatie met ontwikkeld 3D model en toekomstig 3D model